Kevättalvinen tervehdys Lauttasaaren yhteiskoulusta!

Kuljemme varmoin askelin kohti kevättä ja kesää ja kyselisimmekin ystävällisesti Teiltä, haluaisitteko lahjoittaa stipendejä varten rahaa Lauttasaaren yhteiskoulun stipenditilille.

Lauttasaaren yhteiskoulu on vetreä vuonna 1945 perustettu koulu, joka kulkee koulumaailmassa uudistusten kärjessä. Meillä on monia hankkeita, joilla erotumme eduksemme; yläkoulussa meillä on aktiivista kielikylpytoimintaa, olemme mukana Urhea-toiminnassa tarjoamassa lahjakkaille urheilijoille mahdollisuuksia koulutyön ja urheilun tehokkaaseen yhdistämiseen. Koulussamme on laaja kielitarjonta ja vilkasta yhteistyötä monen keskieurooppalaisen koulun kanssa. Taiteellisesti innokkaat oppilaamme toteuttavat vuosittain ison taideproduktion.

Kansainvälisellä liiketoimintalukiolla on yhteydet niin eurooppalaisiin kuin kiinalaisiinkin kumppaneihin. Lukiossa on mahdollista opiskella lukuisia kansainvälisen liiketoiminnan kursseja. Näiden lisäksi oppilaat  voivat valita myös tiede- ja tekniikkapainotteisen opintopolun, jolla on kiinteät  yhteydet Aalto-yliopistoon sekä poikkitaiteellisen Luova-polun. Kaiken pohjana on tietysti vankka ja tinkimätön yleisopetus, joka antaa vauhtia ja mahdollisuuksia kaikkeen erityiseen!

Toivomme, että tuette koulun toimintaa lahjoittamalla  koulun stipenditilille sopivaksi katsomanne summan viimeistään 31.3. Stipendeillä palkitaan keväällä koulutyössä  ansioituneita oppilaita. Tarkemmat tiedot ohessa.

Maarit Paldanius
Lauttasaaren yhteiskoulun rehtori