Tervetuloa opiskelemaan Kansainvälisen liiketoiminnan lukioon!

Kansainvälisen liiketoiminnan lukiossa opiskellaan lukion valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi kansainvälisen liiketoiminnan perusteita. Kaikki opiskelijat suorittavat kaksi (2) peruskurssia, jotka tukevat opiskelua läpi lukio-opintojen. Lukioaikana on mahdollista opiskella useita kansainvälisen liiketoiminnan erikoiskursseja.

Lykki tarjoaa upean mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin ja korkeakouluyhteistyöhön. Lukiomme yhteistyökumppani on Aalto-yliopisto, jonka kanssa teemme tuotesuunnitteluprojekteja ja yrittäjyyshankkeita.

Kielivalikoimamme on laaja (englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä, italia ja kiina). Meillä voit aloittaa viidestä uudesta kielestä vähintään yhden nollatasolta (saksa, ranska, venäjä, italia ja kiina). Tieto- ja viestintäteknologiassa sinulle tarjotaan uusinta osaamista, kuten koodausta ja robotiikkaa. Tarjoamme pitkässä matematiikassa korkeakouluopintoihin valmistavia koulukohtaisia syventäviä kursseja. Lykissä voit myös suorittaa musiikki-, liikunta- ja kuvataidediplomin.

Kansainvälisen liiketoiminnan lukioon voit hakea ainutlaatuiselle Kansainvälisen liiketoiminnan linjalle (aloituspaikkoja 36) ja yleislinjalle (aloituspaikkoja 54). Lukioomme ei tarvita ainevalintakorttia.

Lukio_Liiketoiminnanlinja

Kansainvälisen liiketoiminnan linja

Linjan opetus toteutetaan yhteistyössä yritysten ja Aalto-yliopiston kanssa yhdistämällä kaupallisen alan opintoihin kielten ja muiden aineiden sisältöjä. Opintojen aikana toteutetaan lukuisia tuotesuunnitteluprojekteja sekä yrittäjyyshankkeita. Linjan opinnot tukevat sijoittumista jatko-opintoihin ja parantavat opiskelijan työelämävalmiuksia. Linjalle on pääsykoe.  www.lukioliiketoiminta.fi

Yleislinja