Tervetuloa Lykkiin!

Lykki on turvallinen, huolehtiva ja välittävä kouluyhteisö, jossa voit jatkaa lukion loppuun asti. Peruskoulu tarjoaa laajan kielivalikoiman sekä paljon valinnanvaraa 8. ja 9. luokan oppiaineissa. Meillä on ruotsin kielikylpyluokka jokaisella yläkoulun vuositasolla ja liikuntaluokka, sekä urheiluluokka, jossa tarjotaan huippuvalmennusta valituille kilpauimareille. Muun muassa oma uimahallimme tarjoaa joustavan mahdollisuuden opiskelun ja kilpaurheilun yhdistämiseen.

Erityisryhminä meillä toimivat DanceMix tanssitunnit sekä Musa on Stage -ryhmä, jossa keskitytään musiikin ja teatteri-ilmaisun yhdistämiseen. Koulupäivän päätteeksi on mahdollista osallistua kerhotoimintaan esimerkiksi Science Clubissa. Pätevät ja motivoituneet opettajamme opettavat ja kasvattavat nuoria pärjäämään jatko-opinnoissa sekä työelämässä.

Peruskoulun opetussuunnitelma