Kirkon ja Lykin yhteiset Joulumarkkinat 10.12. klo 11-14 koululla

Kirkon ja Lauttasaaren yhteiskoulun yhteiset Joulumarkkinat järjestetään 10.12. klo 11-14 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tarjolla on mm. Nuori yrittäjyys -hankkeen Lykkiläisten yritysten ständit, sekä perinteisiä leivonnaisia, kynttilöitä ja arpajaisia. Myyjäisten tuotto menee nuorille.

Lämpimästi tervetuloa!

By |marraskuu 28, 2016|Yleinen|0 Kommenttia

Itsenäisyyspäivää ja syksyn YO-juhlaa vietetään 3.12 klo 10.00

Itsenäisyyspäivää ja syksyn YO-juhlaa vietetään la 3.12. kello 10.00. Juhlan kesto on noin 1,5 tuntia. Tervetuloa!

Juhla koskee kaikkia koulun oppilaita. Syksyn ylioppilaat saapuvat koululle kello 9.00:ksi. Ennen juhlaa pidämme harjoitukset. Ennen juhlia tarjotaan joulupuuro seuraavasti: 7.lk klo 8.45, 8.lk ja 9lk klo 9.00, lukio klo 9.15.

By |marraskuu 1, 2016|Yleinen|0 Kommenttia

Peruskoulun vanhempainilta tiistaina 8.11.

Tervetuloa Lauttasaaren yhteiskoulun peruskoulun vanhempainiltaan tiistaina 8.11. klo 17.45 alkaen. Tilaisuus alkaa yhteisellä kahvituksella, jonka jälkeen ohjelma jatkuu luokkatasoittain ajankohtaisilla esittelyillä ja luokanohjaajatapaamisilla. Tarkemmat ohjelmakuvaukset luokkatasottain löytyvät kutsuista.

7lk kutsu
8lk kutsu
9lk kutsu

By |lokakuu 27, 2016|Ajankohtaista, Yleinen|0 Kommenttia

Nuoren urheilijan ravitsemus

Ravitsemusasiantuntija ja -valmentaja Mari Lahti luennoi Lauttasaaren yhteiskoulussa 27.9.2016 nuoren urheilijan ravitsemuksesta ja urheilijaksi kasvamisesta. Lisää aiheesta löytyy täältä.

By |syyskuu 28, 2016|Yleinen|0 Kommenttia

Kirjoitusten aikataulu syksy 2016

Kokelaiden tulee olla paikalla aina viimeistään klo 8.30.

Perjantai 16.9.
äidinkieli, tekstiilitaidon koe

Maanantai 19.9.
uskonto, yhteiskuntaoppi, kemia, maantiede (sähköinen), terveystieto
salissa

Keskiviikko 21.9.
vieraskieli pitkä oppimäärä

Perjantai 23.9.
toinen kotimainen kieli

Maanantai 26.9.
äidinkieli, esseekoe

Keskiviikko 28.9.
matematiikka

Perjantai 30.9.
psykologia, biologia, historia, filosofia (sähköinen)
salissa

Maanantai 3.10.
vieras kieli lyhyt oppimäärä (saksa sähköisenä)

By |syyskuu 12, 2016|Ajankohtaista, Yleinen|0 Kommenttia

Lauttasaaripäivänä edullisesti uimaan

Lykki on mukana lauttasaaripäivän vietossa lauantaina 3.9.  ja tarjoaa edullisia uimalippuja seuraavasti:

Aikuiset 4,50€
Opiskelijat 3€
Lapset/eläkeläiset /työttömät /invalidit 2€
Lykin oppilaat 1€

Lisäksi lauantaina myydään 10 kerran sarjalippua poikkeuksellisen edulliseen hintaan 45€/25€/20€.
Yksi per asiakas, rajoitettu erä!
Tervetuloa viettämään lauttasaaripäivää uimahallille!

By |elokuu 29, 2016|Yleinen|0 Kommenttia

Aloittavien luokkien vanhempainilta

7. luokkalaisten ja lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoiden vanhempainiltakutsut on toimitettu huoltajille sähköpostin tai Wilman välityksellä. Peruskoululaisten huoltajien kutsu löytyy myös täältä ja lukiolaisten huoltajien kutsu täältä.

By |elokuu 23, 2016|Yleinen|0 Kommenttia

Lykkiläisten saliedut jatkuvat

Lauttasaaren Liikuntakeskus, Veto-sali ja Lady Lauttasaari ovat jälleen lykkiläisten käytettävissä edulliseen 39€/kk hintaan. Valitse yksi kolmesta salista ja treenaa itsesi kondikseen. Monet lykkiläiset ovat käyttäneet jo mahdollisuutta hyväkseen ja uudet jäsenet toivotetaan tervetulleeksi kivan ja hyödyllisen harrastuksen pariin. Lisätietoja Kapalta.

By |elokuu 23, 2016|Ajankohtaista, Yleinen|0 Kommenttia

Opettajat ilman rajoja hyväntekeväisyyskonsertti 4.9. Lauttasaaren kirkossa

Olli Lindholm ja Lenni-Kalle Taipale duo esiintyvät Kaleklubin hyväntekeväisyyskonserttissa Lauttasaaren kirkossa 4.9. klo 18.00. Illan isäntänä toimii Tommi Kalenius.

Liput maksavat 20€ ja lipputulot ohjataan Kirkon ulkomaanavun kautta Opettajat ilman rajoja työhön Kambodzhassa.

Lisätietoa löydät täältä.

By |elokuu 18, 2016|Ajankohtaista, Yleinen|0 Kommenttia

Aloittavien luokkien vanhempainilta ja luokan- ja ryhmänohjaajat

Aloittavien luokkien vanhempainilta järjestetään tiistaina 30.8. klo 18.00. Tilaisuutta ennen 8D-luokan oppilaat myyvät kahvia ja pullaa opintomatkakassan kartuttamiseksi.

Uusien ryhmien luokan-ja ryhmänohjaajat ovat seuraavat:

luokanohjaajat
7a Marjut Pylkäs